Gezonde lunch: omelet

Gepubliceerd op 27 januari 2021 om 11:04

Tijd voor nog eens een gezonde lunch! Ik maakte een lekkere omelet.

Ik heb een halve aubergine in stukjes gesneden en mooi krokant gebakken in wat boter.

(de mevrouw van de kookwinkel heeft mij gezegd dat ik geen olijfolie in mijn anti-aanbakpan mag gebruiken, omdat dat te warm wordt en dat niet goed is voor mijn pan)

Dan heb ik blokjes hesp toegevoegd en mee krokant gebakken.

2 eitjes geklutst met wat peper en zout en er over gegoten. Lekker met een blaadje sla en een tomaatje bij!

In mijn recept van ratatouille had ik het over de aubergine even in zout leggen om een bittere smaak te vermijden. 

Spaghettipompoen met ratatouille / Koken | ilseblogt (jouwweb.be)

Ik had dat nu niet gedaan maar ik vond het wel een beetje bitter, dus volgende keer leg ik ze toch op voorhand even in zout.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb