
Spruitjes! Ik vind ze heerlijk! Maar niet iedereen heeft deze mening.
Dus heb ik een recept gezocht om de kinderen te overtuigen om toch spruitjes te eten.
En wie eet er nu geen taart!? ;-)
Voor de bodem van de quiche heb ik het recept gebruikt van mijn blog (https://ilseblogt.jouwweb.be/koken/503788_quiche-met-een-zelfgemaakte-gezondere-bodem)
Voor de vulling heb ik een kippenworstje in kleine stukjes gesneden en die mooi bruin gebakken in de pan. In de pan van de worstjes heb ik de paprika ook eventjes aangebakken.
De spruitjes heb ik gekuist, kruisje er in en 10 minuten gestoomd.
Dan alle ingrediënten op de voorgebakken bodem leggen en overgieten met een mengsel van room, kaas en eieren (250ml light room + 2 eitjes).
Vergeet je ei- en roommengsel niet te kruiden met pezo en nootmuskaat.
Afbakken 30 minuten op 180°C.

Reactie plaatsen
Reacties