Kruidige perencake met yoghurt

Gepubliceerd op 5 februari 2021 om 17:13

Op een zaterdagnamiddag met sneeuw kwam ik dit receptje van Annelies tegen.

Annelies heeft een leuke website "Een lepeltje lekkers" waar je heel veel leuke recepten terug vindt.

Het was dus aan het sneeuwen buiten en ik had zin in de lekkere geur van versgebakken cake in onze keuken. Ik had wel niet helemaal de juiste ingrediënten in huis maar hij is toch goed gelukt. Vederlicht met krokante korst zoals Annelies belooft. In plaats van de Griekse yoghurt heb ik gewoon magere yoghurt gebruikt. En als kruiden heb ik speculooskruiden gebruikt.

Annelies begint met eerst een paar belangrijke tips te geven:

  • zorg ervoor dat je ingrediënten op kamertemperatuur zijn
  • gebruik de garde van je keukenrobot voor deze cake en niet het K-vormige hulpstuk
  • en de andere tips moet je zelf maar op haar website lezen

Je kan het recept hier vinden:

Kruidige perencake met Griekse yoghurt - Een lepeltje lekkers

Veel bakplezier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.